Jak odhalit, zda ve vašem domově panuje negativní energie? Stačí sklenice, voda, sůl a ocet. Návod jak na to!

Jak odhalit, zda ve vašem domově panuje negativní energie? Stačí sklenice, voda, sůl a ocet. Návod jak na to!

Může to vypadat trochu podivně, ale je docela možé, že doma máte mnoho negativní energie, která vás ovlivňuje. Negativní energie ale sama nezmizí, je ve vašem domě uvězněná.

Negativní energie

Tu chápeme jako emocionální energii, jejímž zdrojem jsou lidé. Do našeho domu se neativní energie mohla dostat prostřednictvím předešlých nájemnících nebo vlastnících nemovitosti. Tato energie se ale do domu také mohla dostat hádkami, které zde vznikly.

Věda

Věda nemá moc v oblibě věci, kterých se nemůže dostknout nebo změřit. Stalo se ale, že vědci odhalili síly, které na světě skutečně existují a viditelné nejsou. Takovou věcí je právě energie, která se dokáže projevovat různými způsoby. Normálně ji sice nevidíme, ale cítíme.

Energie

O elektrické nebo tepelné energii toho víme spoustu. Emocionální energie ( “vlnění”) je však takovou formou energie, které začínáme zatím jen lehce rozumět.

Jak odhalit negativní energie u sebe doma použitím láhve s vodou

Stalo se vám už někdy, že jste vkročili do místnosti a ucítili jste těžkou tmavou energii, někdy až strašidelný pocit? Nebo něco přesně opačné – vkročíte na místo, kde cítíte lehkost a mnoho podnětů?
Totéž se dá vztahovat i na lidi. Někteří lidé vyzařují dobré vlnění a jiných obklopují špatné vibrace.
Vědci na univerzitě v Michiganu se nejvíce soustřeďují na zkoumání vědomí. Pozorovali, jak se energetické zbytky uchovávají a uskladňují v lidech, v neživých předmětech a prostorech.

Jak to funguje

Mechanismus funguje tak, jak by se emoční energie prichytávala na věci a setrvávala na nich nebo v nich. Stává se i to, že emocionální energie může pomáhat při léčení nějaké nemoci, ale může přispět ke vzniku nemoci nebo ji dokonce i zhoršovat. To, jaký účinek bude emocionální energie vyvíjet a způsobovat, závisí na tom, jaká energie je právě přítomna.

Emocionální energie

Před několika desetiletími Dr. Emoto vědecky dokázal, že emocionální energie lidí ve skutečnosti ovlivňuje fyzický svět, který nás obklopuje. Emocionální energie člověka, která není očima viditelná, má přímý účinek na materiální prostředí, ve kterém žijeme.
Emoti tým provedl několik pokusů, kterými ukázal a dokázal, že myšlenky, slova, emoce a hudba mají fyzikální účinek na krystalickou strukturu vody.
Příště, když budete chtít křičet a vřískat na svého partnera, děti nebo na své domácí zvířata, pamatujte si, že vaše energie má doslova přímý dopad na buňky jejich těla, jejichž podstatou je voda.

Vodná past na negativní energii

Ingredience

  • 2 polévkové lžíce octa
  • 2 kávové lžičky sypké soli
  • 500 ml filtrované vody

Postup

Vezměte si čistý skleněný pohár nebo láhev na zavařování. Vložte do ní uvedené přísady a pořádně to míchejte po dobu 60 sekund.
Postavte skleněnou nádobu na místo, kde trávíte nejvíce času a nechte to tam celý den. Sledujte, zda sůl stoupá směrem vzhůru.

Výsledky

Když přestane stoupat, znamená to, že odchytala veškerou negativní energii a vy můžete stejným způsobem vyčistit i ostatní části svého domu.